News

De geruchten zijn waar, na jarenlang wachten is het nu eindelijk zover… Performer Goldie Shine zal als kunstverzamelaar de deuren van zijn villa op het terrein van de Westergasfabriek openstellen voor publiek. Zijn collectie levende kunstwerken stelt hij tentoon in Het Levend Museum | The Living Museum.

Goldie in the park
Credit: Sasha Kalashnikova Photography

21 december 2018 is de geselecteerde dag dat men de kans heeft te ervaren en aanschouwen wat al die tijd verborgen is gehouden. Er zal een gering aantal bezoekers toegelaten worden tot de besloten tour van Goldie Shine, door zijn indrukwekkende, monumentale villa op de Westergasfabriek.

21 DECEMBER 2018
18:30 - 19:30 TOUR 1 €29,50
20:15 - 21:15 TOUR 2 €29,50
22:00 - 23:00 TOUR 3 €29,50

TICKETS
Verzeker je van je plekje in deze zinderende tour door de villa van Goldie Shine door een mail te sturen naar villa@welcometothelivingmuseum.com. Vervolgens ontvang je van Goldie een Tikkie, bij betaling ontvang je van hem je toegangsbewijs.

Waarom Goldie kiest voor deze manier van ticketverkoop? Natuurlijk zijn er geweldige organisaties die de ticketverkoop voor hem uit handen kunnen nemen, echter zonder afdracht van de (hoge) commissie blijft er meer gold over om de levende museumstukken te conserveren.

Vragen of zorgen?
Stuur een mailtje: villa@welcometothelivingmuseum.com

Eerder dit jaar was Het Levend Museum | The Living Museum een van de meest spraakmakende highlights van het grootste en prominentste showcasefestival ter wereld: South By Southwest (SXSW) in Austin, Texas, USA. De collectie van Goldie Shine werd geselecteerd in de officiële kunst én muziekprogrammering. Bij zijn terugkomst in Nederland heeft hij tijdens het Amsterdam Dance Event een privétour gehost op de Westergasfabriek, voor een speciale Amerikaanse en Nederlandse delegatie van de Counterwave, op uitnodiging van New Dutch Wave zijn levende kunststukken werden verspreid over het terrein bewonderd.

Love,
Het Levend Museum | The Living Museum